Vibere Events

Reteta evenimentului perfect este semnata de echipa VibereEvents. Noi stim ca detaliile fac diferenta si nu lasam nimic la voia intamplarii! Te asteptam sa ne cunosti, sa vezi saloanele de evenimente care sunt total diferite fata de ce ai intalnit pana acum si sa “punem tara la cale” astfel incat sa “scriem” inca o poveste unica.

Rezervari: 0772.145.568. E-mail: hello@vibereevents.ro

Nunta

A fost odata ca niciodata… nunta ta! De la meniuri si pana la aranjamente florale, decor sala, muzica, tort, cabina foto, noi, cei de la VibereEvents iti stam la dispozitie pentru organizarea unui eveniment perfect si plin de amintiri de neuitat, tinand cont de preferintele voastre.  Iar saloanele de evenimente te vor cuceri iremediabil.

organizare nunta

Botez

Unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui om este nasterea unui copil. Tocmai de aceea, petrecerile de botez se numara printre evenimentele incarcate de emotie si de spiritualitate, iar saloanele noastre de evenimente sunt exact ce ai nevoie. Organizarea unui botez necesita multa implicare, daruire si, desigur, profesionalism ca in cadrul oricarui alt eveniment. Echipa Vibere Events iti sta la dispozitie pentru ca totul sa iasa perfect.

Evenimente corporate

Saloanele noastre de evenimente sunt ideale si pentru evenimente corporate, indiferent ca vorbim de petreceri pentru angajati sau de conferinte.

Fericirea angajatilor aduce succesul companiei! Fie ca iti doresti sa ii motivezi sau sa-i distrezi, Vibere Events ofera servicii personalizate care combina partea distractiva cu planificarea fara cusur si executii impecabile.

Suna acum